Βιομηχανία Δερματίνης: Η ΜΟΔΑ ΧΡΩΜΑ Α.Ε. είναι μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ελληνική βιομηχανία συνθετικού δέρματος που πληρεί τις προϋποθέσεις των πλέον αυστηρών διεθνών προδιαγραφών. Η βιομηχανία μας παράγει δερματίνη κάθε είδους και με ιδιότητες που πληρούν τις ανάγκες των πελατών μας, εξυπηρετώντας ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα προϊόντα της ΜΟΔΑ ΧΡΩΜΑ Α.Ε. είναι οικολογικά καθώς είναι ελεύθερα Azo-χρωμάτων, φθαλικών ενώσεων, DMF, φορμαλδεΰδης, βαρέων μετάλλων, αρωματικών υδρογονανθράκων, εξασθενούς χρωμίου (Cr VI), αλλεργιογόνων και καρκινογόνων χρωμάτων.

Η βιομηχανία μας εξειδικεύεται επιπροσθέτως, σε δερματίνες με αντοχές σε ειδικές συνθήκες, όπως στις ακτίνες UV, στο θαλασσινό νερό, στα ορυκτέλαια, στην υγρασία, στα νοσοκομειακά υγρά κλπ. Τέλος, παράγουμε δερματίνες με ιδιότητες βραδυκαυσίας αλλά και αντίδρασης στην IR θερμική ακτινιβολία ώστε να παραμένουν “ψυχρές”.  Περισσότερες πληροφορίες αναφέρονται στη σελίδα των Προίόντων μας.

Συνθετικό δέρμα ή δερματίνη ή τεχνόδερμα είναι τεχνητό δέρμα αποτελούμενο από μια βάση υφάσματος επικαλυμμένου με πολυουρεθάνη (PU) ή πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC). Οι φυσικοχημικές του ιδιότητες προσομοιάζουν αυτές του φυσικού δέρματος και πολλές φορές μπορούν να είναι αισθητά καλύτερες.